In samenwerking met uitgeverij Losse Veter heeft PUNTPIXEL voor het sportmerk New Balance een thematisch, digitaal magazine ontworpen over de marathon. Dit tijdschrift wordt gratis verspreid via de website van de uitgever.

De elektronische publicatie is gebaseerd op een interactieve PDF-standaard, waardoor het inpassen van allerlei media mogelijk is. Zo bevat het tijdschrift bewegend beeld, geluidsfragmenten, interactieve adverenties en praktische toepassingen zoals de mogelijkheid om foto’s te vergroten en externe informatie van het Internet op te halen.

De toepassing van PDF-technologie levert een aantrekkelijk vormgegeven, prettig leesbare dynamisch digitale ervaring op die ook offline te lezen is (downloadable). Voor de opdrachtgever New Balance vormt deze digitale publicatie een oplossing die geheel passend is binnen de visuele identiteit van het sportmerk. De structuur van het publicatie-systeem is vooraf bepaald: de vormgeving is (vrijelijk) conform de internationale brand guidelines van New Balance.

 

Resultaat

Meer weten over dit project?

Avatar photo
Neem contact op met Jorrit Sybesma