1 November 2016

Lancering stadsplatform rotterdam.one

Avatar photo
door
Jorrit Sybesma

PUNTPIXEL is tezamen met een consortium van samenwerkingspartners verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het spiksplinternieuwe stadsplatform rotterdam.one. Het platform wordt op 11 november aanstaande gepresenteerd tijdens het Stadsmakerscongres 2016, georganiseerd door AIR (Architectuur Instituut Rotterdam).

Opdrachtgever ScopeforCities heeft een team van professionals samengesteld waarmee het de ambitie om een nieuw stadsplatform te kunnen ontwikkelen in de praktijk heeft gebracht, PUNTPIXEL is technisch partner en heeft het interactie-ontwerp voor het platform gerealiseerd, merkspecialist en communicatiebureau ARA is verantwoordelijk voor de visuele identiteit en de totstandkoming van het sociale component is in handen van SocialNetworkInc. Voor de conceptontwikkeling en strategie is gebruik gemaakt van de diensten van Beeldkanon. Het project is reeds een aantal jaar in ontwikkeling, vanaf januari 2016 vond de praktische realisatie plaats, het moment waarop PUNTPIXEL betrokken raakte bij het project.

De overige projectpartners van rotterdam.one zijn: Gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners, We Own Rotterdam, Venture Café, Rotterdam I Love You, Mazars en CityLab010.

rotterdam.one
We houden je niet alleen op de hoogte van het Rotterdam dat je kent en waar je van houdt, het laat je bovendien andere, misschien wel onverwachte kanten van de stad zien.

rotterdam.one inspireert en stimuleert je om af en toe over de schutting te kijken, uit je comfortzone te komen en zo alle gezichten van Rotterdam te leren kennen.

Verwijzingen:
– Het platform rotterdam.one
– Meer over AIR
– Meer over het Stadsmakerscongres
– ARA Rotterdam
– SocialNetworkInc
– Beeldkanon