9 April 2016

Website voor Het Groene Collectief

Avatar photo
door
Jorrit Sybesma

PUNTPIXEL heeft in samenwerking met Studio BLT de website voor Het Groene Collectief ontwikkeld. De visuele identiteit is door Barbara Lateur vervaardigd en de ontwerpers en ontwikkelaars van PUNTPIXEL hebben voor het collectief het interactie-ontwerp en het visuele ontwerp voor de digitale identiteit van het bedrijf uitgewerkt.

De diagonale lijnen-structuur die als basis dient voor het ontwerp van de visuele identiteit is consistent doorgetrokken in de opzet van de website. Qua structuur zijn alle verschillende diensten voor bedrijven, scholen en woningen ondergebracht in en ontsloten via een overkoepeld portaal. Via een eenvoudige kleurcodering en aangevuld met visuele verwijzingen in de vorm van pictogrammen, die voortkomen uit de opbouw van de visuele identiteit, is het voor de bezoeker van de centrale website eenvoudig de verschillende specialistische diensten te vinden. De website is opgeleverd als WordPress-thema.

Het Groene Collectief is een platform voor bedrijven, scholen en woningen dat duurzaamheid verbindt aan concrete energieoplossingen voor gebouwen.

Meer over het Groene Collectief:
Samen met onze klanten vormen wij een community die een einde wil maken aan de enorme verspilling van geld en energie. Wij doen dit door exact in kaart te brengen hoe duurzaam uw bedrijf, school of woning nu al is, en welke kostenbesparingen en kansen tot verduurzaming er zijn. Ons uitgangspunt is: wat goed is kan blijven, en wat beter kan hoeft niet duur te zijn.

 

Verwijzingen
Website Studio BLT
Website Het Groene Collectief