2 February 2017

PUNTPIXEL ontwikkelt nieuwe website de Groene Passage

door
Jorrit Sybesma

In samenwerking met de Rotterdamse grafisch ontwerpster Ingrid Bosman heeft PUNTPIXEL de website voor de Groene Passage ontwikkeld. De Groene Passage – nabij de hippe Pannekoekstraat in het centrum van Rotterdam – is de plek waar onder meer de GIMSEL en SPIRIT zijn ondergebracht. Dé one-stop-shop voor bewuste shoppers. Van knaloranje biologische winterpenen tot natuurlijke zachtbeige gordijnstoffen.

De Groene Passage vormt de overkoepelende entiteit in fysieke (gebouw) en visuele (branding) vorm waar al deze (nu) hippe en graag bezochte winkels en restaurants zijn ondergebracht. De nieuwe (identiteit en) website voor deze “winkeliersorganisatie”, van zeven winkels (die staan voor duurzaam, fairtrade en groen), vervangt overigens niet die van de individuele bedrijven, maar deze dient als herkenbare aanvulling richting de buitenwereld en dient om de verzameling van bewuste winkels als geheel eenvoudiger te kunnen promoten.

Aldus de Groene Passage zelf:
“Samen staan we sterker. Samen met alle greenminded winkels onder één dak, maar ook samen met al het andere op de aarde: de planten, de lucht, het water, de dieren en de seizoenen. En samen met jou natuurlijk.”

Verwijzingen:
– Bekijk de nieuwe website van De Groene Passage