PUNTPIXEL heeft voor het Kenniscentrum Creating 010 van Hogeschool Rotterdam de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Kenniscentrum Creating 010 doet praktijkgericht onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingsvormen in de creatieve industrie die door convergentie van artistieke, technologische, maatschappelijke en economische domeinen ontstaan.

Creating 010 heeft de volgende onderzoekslijnen: “Communication in a Digital Age”, “Creative Business”, “Cultural Diversity”, “Human-Centered ICT” en “Revolutie van de Maakindustrie”. Bij het Kenniscentrum zijn onder meer Paul Rutten, Willem Vermeend, Aymeric Mansoux en Florian Cramer betrokken als lector, onderzoeker, docent-onderzoeker of medewerker.

PUNTPIXEL heeft een eenvoudige website ontwikkeld voor Creating 010, waarbij de combinatie van een dynamische carrousel en een flexibele kolomstructuur tezamen zorgen voor een duidelijke basis voor informatie verstrekking in tekst, beeld en video. Het ontwerp is terughoudend, flexibel en ondergeschikt gemaakt aan het doel de inhoud te communiceren zonder onzichtbaar te zijn.

De website is 5 december 2014 gelanceerd.

Verwijzingen:
Kenniscentrum Creating 010

Resultaat

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Marc de Bruijn