23 May 2016

PUNTPIXEL uitgenodigd voor Amsterdam Science and Innovation Award 2016

Avatar photo
door
Jorrit Sybesma

Op donderdag 26 mei aanstaande wordt de Amsterdam Science and Innovation Award 2016 uitgereikt, een waardering voor innovatieve ideeën en oplossing met betrekking tot bepaalde sociale, maatschappelijke of commerciële aandachtspunten. Tien finalisten zijn geselecteerd waaruit de jury, onder leiding van Rinnooy Kan (ex-voorzitter SER: Sociaal Economische Raad), een keuze moet maken.

De Amsterdam Science and Innovation Award 2016 wordt georganiseerd door IXA: Innovation Exchange Amsterdam, ze wordt jaarlijks uitgereikt en vindt dit jaar plaats in het kader van “Startup Fest Europe”, dat duurt van 24 tot 28 mei. Dit evenement heeft als doel beginnende (tech)bedrijven te doen laten groeien en om innovatieve mensen, investeerders, vooraanstaanden uit het bedrijfsleven en ontwikkelaars bij elkaar te brengen.

PUNTPIXEL is door één van de voor deze prijs genomineerde wetenschappers voor dit evenement uitgenodigd om te kunnen spreken over zijn of haar plan tijdens het “Science & Business Program” in de categorie “Creative Sector”, als onderdeel van programma van de Amsterdam Science and Innovation Award 2016. Dit vindt plaats bij het Amsterdam University College (AUC) op het Amsterdam Science Park.

Meer informatie:
– Over Startup Fest Europe
IXA, Innovation Exchange Amsterdam en de Amsterdam Science and Innovation Award 2016