24 May 2017

GYM magazine ligt in de winkels

door
Jorrit Sybesma

Het nieuwe GYM magazine ligt in de winkels. GYM is een tijdschrift boordevol verhalen en informatie over een fitte lifestyle. Artikelen, interviews, spannende fotografie van onder meer Marc de Groot, trainingstips, recepten. Presentator, schrijver en sportondernemer Arie Boomsma voerde samen met broer Klaas, journalist en hardlooptrainer, de hoofdredactie. PUNTPIXEL heeft het grafisch ontwerp en – tezamen met de uitgever – de concept ontwikkeling van de bladformule op zich genomen. Tevens hebben we een compacte responsive website t.b.v. de lancering en de voorinschrijving voor het blad ontworpen en ontwikkeld.

Fit is het nieuwe rijk. Een gezond leven opent een wereld van mogelijkheden. Een fit lichaam is een energiek, robuust en ondernemend lichaam. GYM is de plek waar gewerkt wordt aan dat fitte lichaam. De plek waar training, gezonde voeding en lichamelijke verzorging centraal staan. Niet als doel, maar als middel voor een positieve levenshouding.

GYM Magazine neemt je mee in deze wereld. Het magazine biedt 144 pagina’s boordevol informatie én inspiratie. Zo gaat fitheidsgoeroe Arie Boomsma het gesprek aan met een bekende Nederlander over de rol die een gezonde leefstijl heeft op zijn of haar leven. De beste Nederlandse trainers en voedingsdeskundigen delen de nieuwste inzichten. Bekende sporters geven een inkijkje in hun trainingsregime. En verder: prikkelende columns, de nieuwste gadgets, de laatste trends en veel mooie fotografie.

Meer informatie:
– Website Losse Veter
– GYM magazine website